Mikortól nem néznek az emberek hülyének ha karácsonyra készülsz?
2014. október 21. írta: klaukka

Mikortól nem néznek az emberek hülyének ha karácsonyra készülsz?

unnamed_1413894578.jpg_400x300

 

Azt figyeltem meg, hogy minden évben egyre korábban kezdik a boltok a Karácsonyi dekorálást és a karácsonyfagömbök árulását.
1hete volt,hogy az egyik lakberendezési boltba bementem (de csak mert a kirakat már karácsonyi volt) és már tele volt mindenféle dekorációval és díszekkel. 
Szerintem azért az október eleje még a magamfajta mániákusoknak is korai. (Csak azért kezdtem el a blogot ilyen hamar,hogy mire nektek szükségetek lesz ötletekre,tippekre, addigra már nagyon sok minden várjon itt titeket) 
Az ideális időszak a készülődésre véleményem szerint a november vége december eleje. Mikor már az idő is hidegebb, és szívesebben iszol meg otthon egy forrócsokit délután 4kor (amikor már kint is sötét van) mint októberben mikor még csak épphogy az beköszöntött az ősz. 
Bár...amúgy meg kit érdekel? 

A bejegyzés trackback címe:

https://karacsony-mania.blog.hu/api/trackback/id/tr926813881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása